χειροποίητο κόσμημα =πνευματική έμπνευση και χειρωνακτική δουλειά από άτομο με εκπαίδευση και γνώση των τεχνικών κατασκευής κοσμήματος με σκοπό την δημιουργία ενός μοναδικού κομματιού.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ & ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

     Η σχολή βρίσκεται στα νότια προάστεια και είναι εύκολη η πρόσβαση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
     Τα τμήματα είναι 4μελή. Συμμετέχουν άτομα αρχάρια αλλά και προχωρημένα που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενο.
     Η  παρακολούθηση των μαθημάτων είναι 1 φορά την εβδομάδα και διαρκεί 4 ώρες. Η γνώση της κάθε τεχνικής αποκτάται με θεωρητικά μαθήματα παράλληλα με την πρακτική εξάσκηση στους πάγκους εργασίας. 
     Προσπαθούμε να μεταφέρουμε την γνώση στους συμμετέχοντες στο πως  μπορούν να κατασκευάζουν κοσμήματα  ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ  μαθαίνοντάς τους να μεταφέρουν την ιδέα τους στο χαρτί ( σχέδιο ) και μετά στον πάγκο για την υλοποίησή της.
      Μαθαίνετε τα μυστικά των τεχνικών κατασκευής του χειροποίητου κοσμήματος  ( σέγα-λίμα-κόλληση, καστόνια, φυλλώσεις, reticulation, granulation, mokume, συρματερή κλπ ) και του παραγωγικού (χυτού) κοσμήματος  ( μοντέλα από κερί, μικρογλυπτική, αποτύπωση οργανικών μοντέλων κλπ).
      Κατασκευάζετε δακτυλίδια, βραχιόλια, καρφίτσες, κρεμαστά, περιδέραια δουλεύοντας χαλκό, μπρούτζο, ασήμι, χρυσό. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

τηλέφωνα  210-8957710,  κινητό  6944-813895.
e-mail : pitpit1@yahoo.gr.